maandag 21 januari 2013


Het originele dagboek

Dagboek
van
Sebo Hilberts
deel 1
1962 - 1994

voorwoord
(geschreven in 1983)

Mijn naam is Sebo Hilberts. Ik ben geboren in het jaar 1962, op 8 juni. Dit boek bevat alles, wat ik ooit in m’n dagboeken heb geschreven. Onveranderd en zó, zoals ik ze toen destijds opschreef.
Jaren geleden ben ik eens op het idee gekomen om zo af en toe eens op te schrijven wat ik beleefd had, of wat ik voelde. Als vanzelf ben ik dit blijven doen, door de jaren heen. Ik schreef op losse velletje, achterin een boek, in schriften, op kladblokken en verder op alles waar ik maar op kón schrijven.Ondanks al deze losse velletjes papier ben ik nooit één vel verloren. Pas in 1983 begon ik eigenlijk een soort dagboekje bij te houden. Ik had in Amsterdam een schrijfboekje gekocht bij Xenos en nam me voor om nooit meer op een los vel papier te schrijven.
Nu, tien jaar na dato, vind ik het tijd worden om alles in één boek te binden.
Ik hoop dat mijn verhaal de lezer boeit en dat men een indruk krijgt van de gevoelens die ik had, op het moment dat ik ze opschreef.
Met dit boek wil ik ook proberen, een beeld te geven van de verschillende perioden uit mijn leven. Rest mij nog, u een hoop leesplezier te wensen.

Sebo Hilberts

6 opmerkingen:

 1. Hallo,
  Sebo .H Mijn naam is Rob Snapper vroeger kwam ik in de yfc koffiebar in Enschede. mensen uit die tijd zijn: Eric kramer, Bert wierinsga. Als je dat wat zegt. Stuur dan een berichtje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Robert..
  Iki kan me jouw nog herineren....Koffiebarverbouwingen enzo...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo ik ben in 1962 gekomen op de leemcule en ik ben daar weg gegaan in 1969 daar heb ik een vreselijke tijd gehad door veel leiding die echt goed varen er was een die was echt goed voor ons en dat was de heer h. van doorn die was echt goed en die nam het ook op voor ons, maar hanning,lindeboom, van de berg, en hanseman de hooft van daar wat een vreselijke man was dat, en dan de nadere niet te vergeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. In de bovenstaande dagboek komen veel namen voor die ik ken in de periode dat ik daar zat ! Ben begonnen grol achter en toen na de wakel boven!
   Heeft mijn leven gevormd!

   Verwijderen